Animalades: Exposición de Alba López

Crítica de Arte, Exposiciones

Ahí queda el cartel para la exposición que inauguramos el 9 de marzo a las 19:30h. La exposición podrá visitarse durante un mes en el Espacio de Arte de El Corte Inglés de Colón.

La artista en cuestión es Alba López con su exposición “Animalades” y ha sido todo un placer haberle escrito la crítica de arte para el catálogo. Mostrar el reconocimiento a las mujeres trabajadoras es lo menos que se puede hacer un día como hoy. Alba, concretamente, es una entre tantas que con su dedicación crea un mundo más consciente y más bello.

También os dejo el enlace de su web por si alguien la quiere visitar:

http://albalopezsoler.com/

Retrobament

Blog

El colectivo de artistas Arteenred planteó una exposición basada en los “Aislamientos” del diseñador valenciano Anzo. Con el pretexto de la Incomunicación Comunicada cada artista plantea su propuesta.

Retrobament es un prototipo de torre de Babel, dos caras diferenciadas y hasta opuestas, una más triangular otra más cuadrada. Dos caras de la misma madera, la pasividad deja cada uno de los personajes solitarios, incomunicados. La acción, el esfuerzo, la voluntad lleva a la humanidad a encontrarse, a vivir en común. Común, comunicación, conexión… El reencuentro entre dos o más partes, la reunión de las piezas, el todo conjunto.

Finalmente, inauguramos sábado 21 a las 11:30 en el Castillo de Riba-roja del Túria. Espero que os guste la exposición.

Título: Retrobament

Tamaño: 15 x 15 x 65 cm

Materiales: Madera de bubinga y cerámica de alta temperatura.

 

Roomart 2015

Blog, Crítica de Arte

En esta ocasión, se me encargó una crítica de arte. Suerte encontrarme con Su-Pi, una apasionada de la vida. Un gozo observar y dejarse llevar por sus personajes cerámicos envueltos en escenas escultóricas. Rezuma humanidad espiritual, sobre espacios geométricos sintéticos. Transportándote a una situación, una experiencia personal que transforma y queda en la memoria.

Ahí dejo el enlace, para quien quiera entrar en esta hermosa experiencia.

ARTISTAS ROOM ART 2015: Supi Hsu

Cita de María

Blog, Crítica de Arte, Prensa

Cita de una buena compañera creativa, gracias Maria!

Des de ben xiquet, el tacte, el voler transformar el meu voltant…

D’aquí sorgeix l’amor per l’escultura, de treballar la matèria amb les mans, saber com transformar-la, fins aconseguir fer la forma que busquem, fins aconseguir fer la forma que trobem.

Així se’ns presenta JOSEP en la seua web…

Anit vaig sortir a sopar amb bons amics i amigues, un d’aquests moments de la vida que són únics perquè pots compartir, riure, mirar detingudament a la persona i sentir-te feliç de tindre-la. Enfront meu, s’asseu Josep amb un somriure, quasi no el conec però és una d’aquestes “persones creatives” que transmeten: d’ell emergeix una llum especial que queda gravada a la seva obra. A sa casa vaig veure – i tocar – algunes de les seves escultures que, des del primer moment, em van agradar molt, molt! Mònica em va parlar d’ell, em va ensenyar les seves publicacions (creacions emergides de la poesia), fins i tot em va permetre regalar-li una de les meves pintures estampades a la tela… I ara, el tinc davant meu. Raonem sobre l’arquitectura i urbanisme d’Alaquàs… sobre les meves pintures i el meu blog, sobre les seves obres i la seua web… Parlem d’art i m’encisa la seva sensibilitat, la seva manera de transmetre de dins cap enfora… de CREAR. Poder fer allò que volem…

Parlaré de tu al meu blog i afegiré la teua web… si em deixes, clar! , li vaig dir, i ell… em somriu tímidament.

FUENTE ORIGINAL: ideainterna.wordpress.com

Exposición homenaje a Vicent Andrés Estellés

Blog, Prensa

Exposición homenaje a Vicent Andrés Estellés en Benicarló, junto con el colectivo Arteenred.

Estellés segons el Col·lectiu ArteEnred

Avui s’inaugura al Mucbe una exposició d’art interdisciplinar del Col·lectiu arteEnred dedicada al poeta valencià Vicent Andrés Estellés. En la mostra, que es podrà visitar fins al 8 de juliol, hi participen més de 50 artistes.

A partir d’aquesta vesprada i fins el proper 8 de juliol es podrà visitar al Mucbe l’exposició “Vicent Andrés Estellés. El fill del forner… que feia versos”, una iniciativa de l’Associació Cultural d’Artistes Plàstics ArteEnred que interpreta a través de la mirada de 57 artistes els versos del poeta, el seu missatge i la seua personalitat.

L’exposició és una de les moltes activitats que organitza el Col·lectiu arteEnred amb l’objectiu d’establir contactes entre artistes procedents de diferents llocs de la geografia, intercanviar experiències i elaborar nous canals de col·laboració i possibilitats estètiques. En aquesta ocasió, Vicent Andrés Estellés ha sigut el punt de partida per al treball dels artistes però el col·lectiu ha treballat amb altres temàtiques i personatges, com la ceràmica, els moriscos o Jorge Drexler.

Des del 2006, el col·lectiu ha viscut un creixement imparable i cada vegada més artistes hi participen en el projecte, procedents de llocs tan diversos com Bremen, París, Cannes o Santo Domingo, encara que la gran majoria són artistes valencians o residents a la Comunitat.

La mostra sobre Estellés estarà oberta fins al 8 juliol i posteriorment es podrà visitar també a la Casa de Cultura de Benimodo (setembre de 2011) i a la Casa de Cultura de Burjassot (novembre de 2011), ciutat natal del poeta.

FUENTE ORIGINAL: ajuntamentdebenicarlo.org