Exposición homenaje a Vicent Andrés Estellés

Blog, Prensa

Exposición homenaje a Vicent Andrés Estellés en Benicarló, junto con el colectivo Arteenred.

Estellés segons el Col·lectiu ArteEnred

Avui s’inaugura al Mucbe una exposició d’art interdisciplinar del Col·lectiu arteEnred dedicada al poeta valencià Vicent Andrés Estellés. En la mostra, que es podrà visitar fins al 8 de juliol, hi participen més de 50 artistes.

A partir d’aquesta vesprada i fins el proper 8 de juliol es podrà visitar al Mucbe l’exposició “Vicent Andrés Estellés. El fill del forner… que feia versos”, una iniciativa de l’Associació Cultural d’Artistes Plàstics ArteEnred que interpreta a través de la mirada de 57 artistes els versos del poeta, el seu missatge i la seua personalitat.

L’exposició és una de les moltes activitats que organitza el Col·lectiu arteEnred amb l’objectiu d’establir contactes entre artistes procedents de diferents llocs de la geografia, intercanviar experiències i elaborar nous canals de col·laboració i possibilitats estètiques. En aquesta ocasió, Vicent Andrés Estellés ha sigut el punt de partida per al treball dels artistes però el col·lectiu ha treballat amb altres temàtiques i personatges, com la ceràmica, els moriscos o Jorge Drexler.

Des del 2006, el col·lectiu ha viscut un creixement imparable i cada vegada més artistes hi participen en el projecte, procedents de llocs tan diversos com Bremen, París, Cannes o Santo Domingo, encara que la gran majoria són artistes valencians o residents a la Comunitat.

La mostra sobre Estellés estarà oberta fins al 8 juliol i posteriorment es podrà visitar també a la Casa de Cultura de Benimodo (setembre de 2011) i a la Casa de Cultura de Burjassot (novembre de 2011), ciutat natal del poeta.

FUENTE ORIGINAL: ajuntamentdebenicarlo.org

Deja un comentario