Animalades: Exposición de Alba López

Crítica de Arte, Exposiciones

Ahí queda el cartel para la exposición que inauguramos el 9 de marzo a las 19:30h. La exposición podrá visitarse durante un mes en el Espacio de Arte de El Corte Inglés de Colón.

La artista en cuestión es Alba López con su exposición «Animalades» y ha sido todo un placer haberle escrito la crítica de arte para el catálogo. Mostrar el reconocimiento a las mujeres trabajadoras es lo menos que se puede hacer un día como hoy. Alba, concretamente, es una entre tantas que con su dedicación crea un mundo más consciente y más bello.

También os dejo el enlace de su web por si alguien la quiere visitar:

http://albalopezsoler.com/
https://www.makma.net/dibuixant-la-salvatge-civilitzacio/

Roomart 2015

Blog, Crítica de Arte

En esta ocasión, se me encargó una crítica de arte. Suerte encontrarme con Su-Pi, una apasionada de la vida. Un gozo observar y dejarse llevar por sus personajes cerámicos envueltos en escenas escultóricas. Rezuma humanidad espiritual, sobre espacios geométricos sintéticos. Transportándote a una situación, una experiencia personal que transforma y queda en la memoria.

Ahí dejo el enlace, para quien quiera entrar en esta hermosa experiencia.

ARTISTAS ROOM ART 2015: Supi Hsu

Cita de María

Blog, Crítica de Arte, Prensa

Cita de una buena compañera creativa, gracias Maria!

Des de ben xiquet, el tacte, el voler transformar el meu voltant…

D’aquí sorgeix l’amor per l’escultura, de treballar la matèria amb les mans, saber com transformar-la, fins aconseguir fer la forma que busquem, fins aconseguir fer la forma que trobem.

Així se’ns presenta JOSEP en la seua web…

Anit vaig sortir a sopar amb bons amics i amigues, un d’aquests moments de la vida que són únics perquè pots compartir, riure, mirar detingudament a la persona i sentir-te feliç de tindre-la. Enfront meu, s’asseu Josep amb un somriure, quasi no el conec però és una d’aquestes “persones creatives” que transmeten: d’ell emergeix una llum especial que queda gravada a la seva obra. A sa casa vaig veure – i tocar – algunes de les seves escultures que, des del primer moment, em van agradar molt, molt! Mònica em va parlar d’ell, em va ensenyar les seves publicacions (creacions emergides de la poesia), fins i tot em va permetre regalar-li una de les meves pintures estampades a la tela… I ara, el tinc davant meu. Raonem sobre l’arquitectura i urbanisme d’Alaquàs… sobre les meves pintures i el meu blog, sobre les seves obres i la seua web… Parlem d’art i m’encisa la seva sensibilitat, la seva manera de transmetre de dins cap enfora… de CREAR. Poder fer allò que volem…

Parlaré de tu al meu blog i afegiré la teua web… si em deixes, clar! , li vaig dir, i ell… em somriu tímidament.

FUENTE ORIGINAL: ideainterna.wordpress.com